5 redenen om tijdens de Batjes een tweede paar sandalen voor je kind te kopen

De Batjes in Roeselare zijn hét moment om voordelig een extra paar sandalen en schoenen voor je kind te kopen. Van vrijdag 21 tot en met maandag 24 juni bruist Roeselare van de optredens, animatie en uiteraard leuke koopjes. Ook bij kinder- en jeugdschoenenwinkel Tonttu! Het is dus de ideale gelegenheid om een tweede paar sandalen voor je kind te kopen. Want voor je het weet groeit je kind uit het eerste paar, terwijl het de eerste schoolmaand ook nog steeds sandalenweer kan zijn. Wees dus voorbereid!

 1. Je kind groeit sneller uit de sandalen dan je denkt

  Kindervoeten groeien snel. Wist je dat schoenmaten van kinderschoenen per 7 millimeter voetlengte verspringen? Met een groei van 1 tot 1,5 millimeter per maand gaat dit dus razendsnel.
  Zit jouw kind bij de start van de zomer op de grens van de ene maat en groeit de voet tijdens de zomermaanden enkele millimeters? Dan is het al toe aan een nieuw paar sandalen. Alleen zal je die vanaf de maand augustus niet zo vlot meer vinden want dan de komt de wintercollectie in mondjesmaat binnen.
  Bereid je dus goed voor, zodat je kind dankzij de luchtige sandalen nog volop kan genieten van jullie zomerse reis of van de warme temperaturen in eigen land.
   
 2. De seizoenen verschuiven, de sandalen verschuiven mee

  We zien het de laatste jaren steeds vaker gebeuren. Seizoenen verschuiven. De eerste schoolweken blijven zomers warm. Alleen staan de rekken dan vol met schoenen voor de herfst. Zie je op dat moment dat de voeten van je kind de sandalen ontgroeid zijn? Dan moet je kind noodgedwongen al met herfstschoenen op pad, wat allesbehalve ideaal is.

  Met een tweede paar op voorraad geniet je kind nog volop van de laatste warme weken van het jaar.
   

 3. Sandalen zien af door het vele buiten ravotten

  Buiten ravotten. Op kamp gaan met de jeugdbeweging. Zand, aarde, steentjes. Tijdens de warme maanden trekt jouw kind er maar al te graag op uit op de sandalen. Zo hoort het ook, want buiten spelen is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling. Alleen krijgen de sandalen het hard te verduren. En je wil je kind uiteraard deze bijzondere tijd volop laten beleven met de beste steun aan de voeten.

  Dragen de sandalen de sporen van deze zalige tijd? Met een nieuw paar in de kast is je kind zo weer klaar om de wereld verder te ontdekken.
   

 4. Sandalen afwisselen is beter voor de voeten van je kind

  Dag in dag uit dezelfde schoenen dragen is niet goed voor de voeten van je kind. Daarom is het aangeraden om sandalen af te wisselen. Ten eerste omdat goed is om de houding van de voeten regelmatig te wisselen. Ten tweede omdat de zool dan telkens de tijd krijgt om terug de oorspronkelijke vorm aan te nemen en voldoende ondersteuning te bieden. En ten derde omdat zeker sandalen op warme zomerdagen de tijd nodig hebben om op te drogen. De lederen zool absorbeert het zweet, maar moet ook de tijd krijgen om te drogen.

  Weet dat we bij Tonttu altijd gaan voor topkwaliteit en de perfecte steun, speciaal voor een optimale groei van de kindervoeten.
   

 5. Koop je tweede paar sandalen tijdens deze vierdaagse vol beleving
  Tijdens de Batjes bruist shoppingstad Roeselare nog meer dan anders. Koop sandalen voor je kind en pik ineens een gratis optreden van Belle Perez of Bart Kaëll mee. Wedden dat je kind ook vol verwondering naar de bijzondere acts van de straatartiesten zal staan kijken? Tijdens de Batjes wordt sandalen kopen dubbel zo plezant, met de kindvriendelijke service van Lisanne in kinder- en jeugdschoenenwinkel Tonttu én de unieke beleving in de winkelstraten.

 

WEET JE:
Dat we bij Tonttu unieke en exclusieve hebben die we speciaal laten maken, met maximaal 6 paar per model of ontwerp? Ideaal om als mama te twinnen met je kids. Wees er snel bij om jullie paar te bemachtigen!

WEET JE:
Dat we terug in de VLAMINGSTRAAT staan zoals vorige jaar …
Alles aan KLEINE prijzen en enkel CASH TE BETALEN
Nog ruime keuze aan gewone schoenen.
Volg ons via Instagram & Facebook voor meer informatie.


Batjes Roeselare: vrijdag 21 tem maandag 24 jun
Zomersolden: 1 tem 31 juli