Vind onze winkel gemakkelijk terug!

Tonttu, dat is shoppen in hartje Roeselare!

Om jullie te helpen bij het vinden van onze winkel kunnen jullie deze routebeschrijvingen raadplegen. 

Tot dan !

Vind onze winkel makkelijk terug!

 Tonttu, dat is shoppen in hartje Roeselare! Om jullie te helpen bij het vinden van onze winkel kunnen jullie deze routebeschrijvingen raadplegen. Tot dan! 

Vanuit Kortrijk:

Vanuit het centrum van Kortrijk neem je best de R8 richting Ieper. Daarna volg je de A19 Brugge en neem je de afslag E403 Brugge. Eenmaal op de E403 volg je Roeselare-Izegem. Neem afslag 7 naar de Noordkaai/N382c richting Roeselare en sla aan de verkeerslichten rechtsaf. Aan het rondpunt bij de Poco Loco fabriek neem je de tweede afslag. Bij het volgende rondpunt neem je dan de eerste afslag. Aan het derde rondpunt neem je opnieuw de tweede afslag. Ga rechtdoor tot aan de Ardooisesteenweg en sla daar linksaf. Blijf rechtdoor rijden tot aan het (bus)station van Roeselare. Volg rechts mee  en neem op het rondpunt de tweede afslag. Ga onder de brug door en aan de verkeerslichten blijf je ook rechtdoor rijden. Aan je linkerkant zie je onze Tonttu winkel.


Vanuit Brugge: 

Vanuit Brugge neem je de E403/N31 de richting Brussel. Blijf rechtdoor rijden op de E403/A17 richting Roeselare. Neem afslag 8 naar de Beversesteenweg richting Roeselare-Beveren. Op de R32 sla je linksaf richting Beversesteenweg. Aan het eerste rondpunt neem je de tweede afslag. Aan het volgende rondpunt (aan de kerk) neem je opnieuw de tweede afslag. Volg de weg tot aan het derde rondpunt (bij de Okay) en neem daar ook de tweede afslag. Blijf volgen tot het vierde rondpunt en neem daar de eerste afslag. Ga onder de brug door en aan de verkeerslichten blijf je ook rechtdoor rijden. Aan je linkerkant zie je onze Tonttu winkel.  

 

Vanuit Gent:  

Vanuit Gent neem je de N466/Drongensesteenweg. Bij het rondpunt volg je de afslag richting de N466/Deinsesteenweg. Sla linksaf naar de E40/A10 richting Oostende. Volg de E40 voor ongeveer 30 km. Neem afslag 8 naar de E403/A17 richting Roeselare. Blijf de weg voor 20 km volgen. Neem daarna afslag 8 naar de Beversesteenweg richting Roeselare-Beveren. Aan het eerste rondpunt neem je de tweede afslag. Aan het volgende rondpunt (aan de kerk) neem je opnieuw de tweede afslag. Volg de weg tot aan het derde rondpunt (bij de Okay) en neem daar ook de tweede afslag. Blijf volgen tot het vierde rondpunt en neem daar de eerste afslag. Ga onder de brug door en aan de verkeerslichten blijf je ook rechtdoor rijden. Aan je linkerkant zie je onze Tonttu winkel.