Kinder- en jeugdschoenenwinkel Tonttu verhuist naar het kernwinkelgebied van Roeselare

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen voor jouw kind en moet je nog langs andere winkels? Goed nieuws! Tonttu, één van de vaste waarden in Roeselare, verhuist daar binnenkort naar het kernwinkelgebied. De nieuwe locatie bevindt zich in Noordstraat 45. Vóór de verhuis verwelkomt zaakvoerster Lisanne iedereen nog met open armen in de huidige winkel in St-Amandsstraat 12.

Investeren in de groei van jouw kind

Bij Tonttu beseffen we maar al te goed hoe belangrijk een goede schoen is. Kinderen zijn volop in de groei. Daarbij is de ondersteuning van gewrichten en spieren door middel van een kwalitatieve schoen cruciaal voor de gezondheid van ieder kind. Met orthopedisch gesteunde schoenen van Tonttu kan jouw kind zorgeloos spelen en groeien. Daarom ziet Lisanne de nieuwe winkel als een investering in de toekomst van iedere klant.

Een nieuwe locatie voor vlottere bereikbaarheid en nog betere service

De nieuwe locatie heeft tal van troeven qua bereikbaarheid. Op een steenworp van de Grote Markt in Roeselare zal Tonttu dicht bij parking de Munt en de Walleparking gelegen zijn. Voor de snelle passanten is het mogelijk om 30 minuten gratis te parkeren, zo goed als voor de deur. In het kernwinkelgebied is Tonttu ook gemakkelijk te voet te bereiken.

Het splinternieuwe gebouw gaf Lisanne de kans om goed na te denken over het nieuwe ontwerp. Het stelde haar in staat om te streven naar een nog betere service. Met een expertise van tien jaar weet Lisanne als geen ander de klant te begeleiden in de keuze van een nieuwe schoen. Desalniettemin blijft de basis hetzelfde. Voor ieder kindje wordt voldoende de tijd genomen om te kiezen, te passen en te stappen. Met advies over materialen en steun neem je beslist de ideale schoen mee naar huis.

Naast de expertise vindt Lisanne het belangrijk dat alle kinderen zich goed voelen bij Tonttu. Haar warme aanpak in combinatie met het dierenthema zorgen ervoor dat de kindjes met veel plezier terugkeren. Die leuke inrichting zal je opnieuw herkennen in de winkel na de verhuis.

Sinds 1995

Dertig jaar geleden richtte Virginie Cappelle Tonttu op. Lisanne staat al bijna een decennium aan het roer van de zaak. Nadat alle schoenen een plaats hebben gekregen in de nieuwe zaak is Lisanne er helemaal klaar voor om Tonttu mee te nemen naar de toekomst.

Spring je snel eens binnen? Nog tot het najaar kan je Tonttu vinden in de St-Amandsstraat 12.

 

WIST JE DAT … Tonttu naast de alledaagse schoen ook een mooi aanbod aan ceremonie-, feest- en communieschoenen heeft? Kom zeker eens langs voor de perfecte finishing touch! Met een pashokje in de winkel kan je zelfs de schoenen passen met de kledij.

WIST JE DAT … Tonttu in het Fins kabouter betekent. Het oude logo van de winkel was dan ook een kabouter met een pinnenmuts.