Tonttu verhuist: totale uitverkoop kinderschoenen en jeugdschoenen

In september 2024 verhuist kinder- en jeugdschoenen speciaalzaak Tonttu naar een nieuwe locatie in de Noordstraat. Omdat Lisanne graag een frisse start wil nemen, organiseert ze nog tot en met vrijdag 19 juli een totale uitverkoop met grote kortingen tot 50% op de huidige zomercollectie en de vorige collecties. Scoor nu mooie koopjes van topkwaliteit.

Van de kleinste voetjes tot maten voor tieners

In onze uitverkoop vind je schoenen voor alle maten. Van maat 17 voor de eerste stappers tot maat 41 voor je groeiende tiener. Meer nog, we hebben heel leuke matching sets om als mama te twinnen met je dochter.


Topmerken van topkwaliteit

De collectie van Tonttu bestaat enkel uit topmerken die de beste kwaliteit bieden voor de groeiende voeten van kinderen en jongeren. Ook in de totale uitverkoop vind je schoenen van merken als Zecchino D’oro, Beberlis, Banaline, Bana & Co, Bisgaard, Hogan, Ralph Lauren, Jarrett, Pom D’api, Gallucci, Angulus, Atlanta, Maxime Tanghe, Eli, Landos,...


Stevig in de schoenen voor kleine prijsjes

Dankzij onze uitverkoop staat jouw zoon of dochter stevig in de schoenen voor een kleine prijs. Geniet van kortingen op de volledige zomercollectie en ontdek onze stock aan ronde prijzen: €15, €25, €35, €45, €50.


Waar en wanneer?

Onze totale uitverkoop gaat door in onze winkel in de Sint-Amandsstraat 12 in Roeselare.
Betalen kan cash of met de kaart in de winkel.